Informace o alergenech

 

Informace o alergenech obsažených v podávaných pokrmech poskytne obsluha na vyžádání.

  • 1. Lepek obsažený v obilovinách
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  • 6. Soja a výrobky z ní
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody – mandle a ořechy  lískové, vlašské, kešu, pekanové, para, pistácie, makadamie a výrobky z nich
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg
  • 13. Vlčí bob a výrobky z něj
  • 14. Měkkýši a výrobky z něj